Kúpiť merino oblečenie – e-shop

Sprievodca výberom
merino oblečenia


Merino oblečenie  >  Bežecké merino oblečenie

Bežecké merino oblečenie

Oblečenie z vlny merino je príjemne hrejivé a antibakteriálne, a pre tieto vlastnosti sa stalo hitom aj medzi bežcami a bežkyne.

Každý športovec vie, že vo vybranom oblečenie nesmie byť chladno, ale ani horúco. Do úvahy musia brať premenlivé počasie, slnečné žiarenie aj rýchlosť pohybu. Dnes už sa našťastie vyrába veľa špeciálnych odevov prvej aj druhej vrstvy, ktoré zabezpečí primeranú ochranu vo všetkých podmienkach. Ako materiál je s úspechom využívaná práve vlna merino.

Stále v suchu a teple

Spodná bielizeň merino dobre prilieha a odvádza vlhkosť preč od tela. Thermo mikiny a nohavice z tejto vlny sú odolné proti vetru a neprepúšťajú vlhkosť, naopak vďaka systému membrán umožňujú odparovanie potu. "Dlho som hľadal druhú vrstvu v takej kvalite a hlavne tenkosti," odporúča mikinu Brubeck s dlhým zipsom v recenzii pán Jiří.

Bežci si pochvaľujú aj merino ponožky, ktoré nechladí, ani keď v zime prebehnú kaluží.

Zdieľajte článok



Odporúčame merino oblečenie






Ďalšie novinky

Merino pre bábätká

Úžasné vlastnosti merino vlny sa stále častejšie využívajú aj v oblečení pre bábätká a batoľatá. K dispozícii sú body, overaly, tričká a mnoho ďalšieho.

Vyskúšajte merino boxerky

Boxerky a ďalšia spodná bielizeň z merino vlny je mimoriadne vhodné pre priamy kontakt s telom. Oproti syntetike vyniká merino vlna priedušnosťou a dobrou reguláciou tepla z oboch strán.

Merino je merino! Aj v lete na hory

Merino oblečenie je ideálne aj pre letné športové aktivity. Zatiaľ čo v zime svojho používateľa zahrieva, v lete ho naopak chladí a ochraňuje pred prehriatím či prienikom UV žiarenia. Hodí sa pre dospelých aj detských športovcov.

Merino, alebo syntetika?

Merino oblečenie má prirodzené antibakteriálne účinky, preto sa v ňom budete cítiť dobre dlhšie ako v oblečení zo syntetiky. Avšak merino tiež dlhšie schne, s čím treba počítať.

všetky novinky



Parse error: syntax error, unexpected ''http://www.xn--termoprdlo-obl' (T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING), expecting ')' in /mnt/data/accounts/e/enti/data/www/merinooblecenieeu/templates/footer-cz.php on line 31