Kúpiť merino oblečenie – e-shop

Sprievodca výberom
merino oblečenia


Merino oblečenie  >  Hitom termo oblečenia sú novinky z merino vlny

Hitom termo oblečenia sú novinky z merino vlny

Vlna z austrálskej ovce merino má výnimočné termoregulačné vlastnosti. Do zimy je merino bielizeň a oblečenie skvelou voľbou.

Merino oblečenie vyrába rad známych značiek. V e-shopoch a kamenných obchodoch je veľký výber zimného termo oblečenie z merina. Ak hľadáte darček na Vianoce pre outdoor nadšencov, lyžiarov, alebo horských turistov, je merino oblečenie výborný nápad.

Pre mužov mikinu, pre ženy termo nohavice

Zahrejte svojho miláčika! Kúpte mu merino termo oblečenie. Pre mužov odporúčame mikinu s dlhým zipsom.

Pánska thermo mikina Brubeck MERINO - dlhý zips

Za všetky hovorí táto recenzia z Heureka.sk:

"Dlho som hľadal 2.vrstvu v takej kvalite a hlavne tenkosti akú poskytuje táto mikina. Určite by som tento produkt odporučil, pretože Brubeck patrí medzi popredných výrobcov funkčného prádla."

Doplníme len, že mikina je vhodná ako 2. vrstva vďaka špičkovej vlne Merino a schopnosti odvodu potu a vďaka jej výborným termoizolačným vlastnostiam. Predáva sa vo veľkostiach od M po XXL.

A pre ženy dlhé termo nohavice tiež od značky Brubeck. Tie majú tiež dokonalý odvod potu a predovšetkým výnimočnú schopnosť zahriatia a termoregulácie. Sú ideálne pre chladné zimné obdobie.

Dámske thermo nohavice extreme Brubeck MERINO dlhé

Predávajú sa vo veľkostiach od S po XL.

Tak čo, komu urobíte na Vianoce radosť a zahrejete ho novým kúskom do šatníka?

Zdieľajte článok



Odporúčame merino oblečenie






Ďalšie novinky

Merino pre bábätká

Úžasné vlastnosti merino vlny sa stále častejšie využívajú aj v oblečení pre bábätká a batoľatá. K dispozícii sú body, overaly, tričká a mnoho ďalšieho.

Vyskúšajte merino boxerky

Boxerky a ďalšia spodná bielizeň z merino vlny je mimoriadne vhodné pre priamy kontakt s telom. Oproti syntetike vyniká merino vlna priedušnosťou a dobrou reguláciou tepla z oboch strán.

Merino je merino! Aj v lete na hory

Merino oblečenie je ideálne aj pre letné športové aktivity. Zatiaľ čo v zime svojho používateľa zahrieva, v lete ho naopak chladí a ochraňuje pred prehriatím či prienikom UV žiarenia. Hodí sa pre dospelých aj detských športovcov.

Merino, alebo syntetika?

Merino oblečenie má prirodzené antibakteriálne účinky, preto sa v ňom budete cítiť dobre dlhšie ako v oblečení zo syntetiky. Avšak merino tiež dlhšie schne, s čím treba počítať.

všetky novinky



Parse error: syntax error, unexpected ''http://www.xn--termoprdlo-obl' (T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING), expecting ')' in /mnt/data/accounts/e/enti/data/www/merinooblecenieeu/templates/footer-cz.php on line 31