Kúpiť merino oblečenie – e-shop

Sprievodca výberom
merino oblečenia


Merino oblečenie  >  5 predností, pre ktoré si zamilujete merino funkčné oblečenie

5 predností, pre ktoré si zamilujete merino funkčné oblečenie

A nemusíte byť aktívny športovec.

Merino oblečenie má svoje nepopierateľné prednosti, ktoré dostanú aj vás.

1. Dobre sa nosí

Kvalitný materiál robí svoje a vo funkčnom prádle sa vďaka nemu budete vždy cítiť príjemne. Veľa robí aj funkčná vrstva, ktorá odvádza pot. Ste tak stále v suchu.

2. Odolné proti zápachu

Zbavte sa zápachu z potu raz a navždy. Merino bielizeň odvádza pot a dokáže zlikvidovať jeho nepríjemný zápach. Kvalitné funkčné prádlo túto vlastnosť nestráca ani po mnohých praniach.

3. Odvádza pot z tela

A to vďaka dvojvrstvové technológii, kedy spodná vrstva odvádza pot z tela a druhá, ktorá nie je na tele, ho absorbuje.

4. Udržuje optimálnu telesnú teplotu

Prim v tomto smere zohráva práve funkčné prádlo z merino vlny. V zime je vám v bielizni teplo, v lete sa toľko nepotíte a cítite príjemný chlad.

5. Zvyšuje výkon športovca

A posledný dôvod pre merino prádlo sa predsa len týka vrcholových športovcov. Vo funkčnom oblečeniu sa menej potíte a tým stratíte menej tekutín. Vďaka tomu môžete podávať väčšie športové výkony.

Zdieľajte článok



Odporúčame merino oblečenie






Ďalšie novinky

Merino pre bábätká

Úžasné vlastnosti merino vlny sa stále častejšie využívajú aj v oblečení pre bábätká a batoľatá. K dispozícii sú body, overaly, tričká a mnoho ďalšieho.

Vyskúšajte merino boxerky

Boxerky a ďalšia spodná bielizeň z merino vlny je mimoriadne vhodné pre priamy kontakt s telom. Oproti syntetike vyniká merino vlna priedušnosťou a dobrou reguláciou tepla z oboch strán.

Merino je merino! Aj v lete na hory

Merino oblečenie je ideálne aj pre letné športové aktivity. Zatiaľ čo v zime svojho používateľa zahrieva, v lete ho naopak chladí a ochraňuje pred prehriatím či prienikom UV žiarenia. Hodí sa pre dospelých aj detských športovcov.

Merino, alebo syntetika?

Merino oblečenie má prirodzené antibakteriálne účinky, preto sa v ňom budete cítiť dobre dlhšie ako v oblečení zo syntetiky. Avšak merino tiež dlhšie schne, s čím treba počítať.

všetky novinky



Parse error: syntax error, unexpected ''http://www.xn--termoprdlo-obl' (T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING), expecting ')' in /mnt/data/accounts/e/enti/data/www/merinooblecenieeu/templates/footer-cz.php on line 31